Om Inside & Living

Inside & Living är en livsstilsbutik med inspirerande dansk design. Baserat på det danska formspråket balanserar butiken det nordiskt rena med klassiskt design. Butikens unika produkter formar en tidlös blandning av modern minimalism och romantisk nostalgi i total harmoni.

Inside & Living erbjuder ett stort utbud av högklassiga produkter i små serier. Här hittar du alltid ett omsorgsfullt utvalt sortiment av möbler, inredningsdetaljer, kläder, skor, smycken, blommor och choklad.

Stig in och låt dig omges av vackra, moderna och unika ting. Vi gör det lätt för dig att investera i din egen livsstil.

På klädsidan har vi nu ytterligare danska designers att erbjuda. Hos oss är det lätt att hitta det där "lilla extra" som man letar efter, då alla våra plagg är handplockade från våra favoriter bland de danska varumärkena. Bland 25 olika märken kan du hos oss hitta allt från glittrande festkläder till snygga och tuffa kläder till vardag och jobb. Nyckelorden för oss är ett fokus på detaljer och alla vi på Inside & Living strävar efter att ge just dig en kunnig och engagerad personal som hjälper dig att hitta just dina favoriter bland vårt stora utbud av kläder och inredning.

 

Varmt välkommen in för en stunds avkoppling och inspiration önskar Sari Englundh och Louise Wolter med personal.

 

Konsultation

Vi på Inside & Living kan även erbjuda konsultation för dig som vill ha tips och råd hur du kan 
förändra ditt hem. Någon som ser ditt hem med nya ögon!

Tveka inte för att kontakta oss för mer information.
Inside & Living, Täby: 08- 758 50 03  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

 

Företagare

Spar tid !

Kom till oss och planera inköp för dina anställda! Vi hjälper dig med tips, ideèr och inspiration. Du får alltid presenterna inslagna i fina paket. Som företagare har du möjlighet att handla mot faktura.